Cathay Rotterdam

Wij hebben voor Restaurant Cathay het intereur mogen voorzien van nieuwe meubelen. Zo hebben wij de haart, de afhaalcorners, de bar en de zithoeken vervangen door onze steigerhouten meubelen.

 

 

Restaurant Cathay is sinds juli 2016 een eetgelegenheid en bowlingcentrum in Rotterdam.

Bij Restaurant Cathay komen smaken uit allerlei werelddelen samen. De naam van het restaurant betekent dan ook heel toepasselijk: wereldvrede. Bovendien wordt de naam Cathay gedragen door een paarse tulp-soort. Dat verklaart meteen het logo.

Heel bijzonder in het Rotterdamse decor is de bouwstijl van het etablissement. Zoals het rieten dak en de karakteristieke houten balken al zullen doen vermoeden, was het een Limburgse architect die het gebouw in 1979 vorm gaf. Het restaurant oogt daarom als een grote, sfeervolle boerderij en valt daarom erg op in de industriële Rotterdamse omgeving. Restaurant Cathay heeft aan het geheel een eigen twist gegeven, zodat een goede mix is ontstaan tussen een warme en een modern strakke uitstraling.

 

Op zoek naar iets speciaals?

Laat uw gegevens hier achter, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Niets is ons te gek, aangezien alles bij ons sowieso handgemaakt is. Onze uitstekende meubelmakers staan voor u klaar. Schroom dus niet om uw verzoek in te dienen en een vrijblijvende offerte te ontvangen!

Contactformulier

© Copyright Top Media Groep 2018