De Uitspanning Barendrecht

Wij hebben diverse stijgerhouten meubelen gemaakt voor de Uitspanning. Het hele terras is vernieuwd met onder andere tafetjes, hoekbanken en barren met krukken.

In café de Uitspanning moet je zijn om te biljarten, te darten en uit te gaan. De Uitspanning heeft een bar die gedeeltelijk doorloopt in de biljartzaal voor extra levendigheid. Er zijn twee dartbanen en twee grote TV-schermen waar diverse wedstrijden gevolgd kunnen worden.

 

 

Bij mooi weer is het goed toeven op het terras. De Uitspanning biedt ook gelegenheid tot eten. Er wordt een royale kaart gevoerd van bittergarnituur tot zeetong. Dat kan omdat De Uitspanning de kaart voert van het naastgelegen restaurant Diggels. Daar worden de maaltijden ook bereid. De Uitspanning is een café waar jong en oud zich thuisvoelt.

 

 

Op zoek naar iets speciaals?

Laat uw gegevens hier achter, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Niets is ons te gek, aangezien alles bij ons sowieso handgemaakt is. Onze uitstekende meubelmakers staan voor u klaar. Schroom dus niet om uw verzoek in te dienen en een vrijblijvende offerte te ontvangen!

Contactformulier

© Copyright Top Media Groep 2018