La Stanza Rotterdam

Wij hebben de prachtige binnentuin van La Stanza mogen herinrichten met onze steigerhoute meubelen. We hebben onder andere een geheel opmaat bestekmeubel gemaakt, hoekbanken met bijpassende tafels, bijzet poefjes en krijtborden.

Italianen benoemen dingen in het leven met de term ‘heilig’. De keuken. De moeder. Het eten van de moeder. Bij restaurant La Stanza wordt met haast religieus te noemen liefde aandacht besteed aan De Pasta, De Lamsbout, De Pannacotta, en natuurlijk De Koffieboon.

 

 

 

 

 

Restaurant La Stanza is gelegen in het scheepvaartkwartier, in Rotterdam. Een wijk met vele restaurants. Wie La Stanza van buiten ziet, zou niet verwachten dat een van de mooiste restauranttuinen van Rotterdam achter het statige herenhuis zou liggen. In de zomer kan buiten worden gegeten op een terras dat de charme heeft van een piazza, maar de pracht van een tuin.

Maar ook als het geen zomer is, biedt restaurant La Stanza haar gasten een gezellige tafel binnen. Overigens kan er in de na-zomer en in de vroege lente nog buiten op de veranda gegeten worden.

 

 

Op zoek naar iets speciaals?

Laat uw gegevens hier achter, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Niets is ons te gek, aangezien alles bij ons sowieso handgemaakt is. Onze uitstekende meubelmakers staan voor u klaar. Schroom dus niet om uw verzoek in te dienen en een vrijblijvende offerte te ontvangen!

Contactformulier

© Copyright Top Media Groep 2018