Het Rozenpakhuys

Wij hebben voor het Rozenpakhuys diverse steigerhouten meubels mogen maken. Wij hebben het interrieur weer van een frisse look voorzien met diverse plateaus en een volledig nieuwe kassa.

Bij het Rozenpakhuys vindt u een groot assortiment Hollandse rozen in diverse kleuren, lengtes en prijsklassen. U zult versteld staan van de diversiteit en de bijzondere soorten die het Rozenpakhuys bieden. Verder treft u een grote kwantiteit andere snijbloemen aan. Door de grote hoeveelheden, die zij voorradig hebben, zijn grote aantallen direct uit voorraad leverbaar. De verscheidenheid en hoeveelheid aan rozen en overige bloemen zorgen er voor, dat zij boeketten kunnen leveren in diverse prijsklassen in alle maten en soorten. Het Rozenpakhuys levert aan particulieren en bedrijven. 

Naast de rozen en overige bloemen treft u een ruim assortiment kamer- en tuinplanten aan. Tevens hebben zij een keur aan potten en vazen van het beste glas, aardewerk en keramiek van o.a. de bekende merken Brynxz, PTMD en Fidrio om uw interieur te verfraaien. Voorts is het Rozenhuys ruim gesorteerd in potten voor in uw tuin. Diverse kleuren, maten en kwaliteiten. Mocht u hele bijzondere tuinplanten of bomen zoeken, dan kunnen zij u die op bestelling leveren tegen scherpe prijzen. 

Op zoek naar iets speciaals?

Laat uw gegevens hier achter, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Niets is ons te gek, aangezien alles bij ons sowieso handgemaakt is. Onze uitstekende meubelmakers staan voor u klaar. Schroom dus niet om uw verzoek in te dienen en een vrijblijvende offerte te ontvangen!

Contactformulier

© Copyright Top Media Groep 2018