OVER ONS

WPF Design is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van (steiger) houten meubels. Stoere design maatwerk producten. Voor binnen en buiten. Elk ontwerp is mogelijk. Gemaakt van hout waar u van houdt! Bijvoorbeeld: steigerhout, eikenhout, hardhout, plaatwerk enzovoorts. Voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

WPF Design levert maatwerk. Uw wens is het uitgangspunt van alle werkzaamheden. Wij denken mee en onze vakbekwame professionals zijn prima in staat uw wens te realiseren. We volgen trends en spelen in op de meest recente ontwikkelingen. Zo kunnen we ook deze producten vervaardigen en aanbieden.

 

 

Van boomstamtafels tot en met complete buitenkeukens, slaapkamer meubelen voor volwassenen & kids, lounge-banken, kasten, televisiemeubels, bloemen- en planten-bakken en andere accessoires. Tot en met printen op hout! Alles is mogelijk.

Vanaf de eerste schetsen tot en met de oplevering van uw hand made product. WPF Design is uit het juiste hout gesneden.

 

Op zoek naar iets speciaals?

Laat uw gegevens hier achter, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Niets is ons te gek, aangezien alles bij ons sowieso handgemaakt is. Onze uitstekende meubelmakers staan voor u klaar. Schroom dus niet om uw verzoek in te dienen en een vrijblijvende offerte te ontvangen!

Contactformulier

© Copyright Top Media Groep 2018